εταιρεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Η ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ  ιδρύθηκε το 1970 στην Αθήνα και από το 1989 στην Κρήτη  με κύρια ασχολία την πώληση ταπετσαρίας και την τοποθέτησή της.

H εταιρεία έχει να επιδείξει ανάπτυξη με γρήγορο ρυθμό, στηριζόμενη όχι μόνο στην εμπειρία αλλά και στην διάθεση των στελεχών της για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Με μεγάλη πολυετή πείρα στο εξωτερικό, συνεργασίες με τα μεγαλύτερα εργοστάσια και οίκους στην Ευρώπη και με το μεγαλύτερο ξενοδοχειακό πελατολόγιο  στην Ελλάδα

 

Με την μεγαλύτερη ποικιλία σε ταπετσαρίες τοίχου, μοκέτες, χαλιά, κουρτίνες, πλαστικά δάπεδα, βιοτεχνία περσίδων υφασμάτινων μεταλλικών και ξύλινων, στρώματα, λευκά είδη, πόρτες φυσαρμόνικα, και με την παροχή υπηρεσίας σε όλα μας τα υλικά με εξιδεικευμένο προσωπικό

Στόχος της εταιρίας είναι η πάντα η ανάπτυξη σε νέα υλικά η ποιότητα η γρήγορη εξυπηρέτηση  και η χαμηλότερη τιμή

 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ στοχεύει στην τοποθέτηση ταπετσαρίας τοίχου με υπευθυνότητα και ταχύτητα κάνοντας το όνειρό σας πραγματικότητα.
Έχοντας το πιο έμπειρο προσωπικό, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση ταπετσαρίας και φωτοταπετσαρίας στους τοίχους της κατοικία σας αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους, στις ντουλάπες και στο ταβάνι με το χαμηλότερο κόστος.

ΜΟΚΕΤΑΣ

 

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ αναλαμβάνει την τοποθέτηση μοκετών αλλά και πλαστικών δαπέδων σε επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, γραφεία, πλοία, σκάλες καθώς επίσης και στην κατοικία σας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και με εξειδικευμένο προσωπικό. Ακόμα αναλαμβάνουμε το ρέλιασμα μοκετών και χαλιών

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ αναλαμβάνει την προσμέτρηση των επιφανειών, δειγματίζοντας παράλληλα τα υφάσματα που έχετε διαλέξει στο χώρο σας, για να μπορέσουμε να υπολογίσουμε τα υφάσματα που θα χρειαστούν καθώς επίσης να έχουμε και την ευθύνη για την ραφή των κουρτινών.
Ράβουμε όλες τις ραφές με την καλύτερη ποιότητα στις χαμηλότερες τιμές.
Οι ραφές που κάνουμε είναι:

1.    Τιράντα απλή ή με κουμπί στην κάτω μεριά
2.    Δίπιετο
3.    Τρουκς νίκελ ή αντικέ
4.    Απλή ραφή με τρέσα 10 ή 17 πόντων
5.    Σφηκοφωλιά 10 ή 17 πόντων
6.    Ραφή Τ
7.    Αμερικάνικη πεταλούδα
8.    Αμερικάνικο τρίπιετο 10 ή 17 πόντων
9.    Ρόμαν απλό ή με ντουμπλάρισμα

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ  :  Πασχαλίδη Νικ Ειρήνη

ΑΦΜ                :   157286130

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :  Καρίας 113 Νέα Αλικαρνασσύ, Ηράκλειο Κρήτης

ΤΗΛΕΦΩΝΟ :  6945 333989

EMAIL            : salespasxalidi@gmail.com

Κοινοποίηση